f

info(honlapmanufaktura)honlapmanufaktura.hu
Mobil: 06-30-450-4098

Pár perc alatt válassza ki a listából a funkciókat!

Legyen egyedi, megbízhatóan működő honlapja egyszerűen, felesleges funkciók nélkül.

Legyen olyan honlapja, ami vevőket hoz és forgalmat generál!

Válogassa össze a legfontosabb funkciókat, amire szüksége van!

Természetesen később még változtathat elképzelésein, ehhez kollégáink szakmai tanácsokkal is ellátják.

Vágjon bele, kérjen ajánlatot minden kötelezettség nélkül!

alap

Amit minden honlapunk tud, tehát Ön automatikusan megkapja:

A Google az Ön barátja lesz! Olyan honlapot készítünk, ami megfelel az Internetes keresők, elsősorban a Google elvárásainak. Ez az alapja annak, hogy bekerüljön a Google találati listájába.

További Információ
Keresőbarát kialakítás kép

Keresőbarát kialakítás

A keresőbarát kialakítású honlapokat a keresőrendszerek (pl. Google, Bing) gond nélkül fel tudnak térképezni, le tudják gyűjteni a rajta lévő információkat és tárolni tudják azokat, nyomon tudják követni az oldalakon lévő hivatkozásokat (linkek, menüpontok) majd amikor egy felhasználó rajtuk keresztül keresgél az Interneten, akkor fennakadás nélkül meg tudják jeleníteni az összeállított találati listában. A keresőbarát kialakítású honlapok főbb jellemzői:

  • Kereső és látogatóbarát címek,
  • jól indexelhető tartalmak,
  • megfelelő meta adatok.

Nem korlátozzuk Önt, annyi oldalt és menüpontot hozhat létre, amennyit csak szeretne. Könnyen tájékozódnak majd a vevők a honlapján, a többszintű, lenyíló menü révén át tudják tekinteni a menüpontokat, oldalakat és aloldalakat, így megtalálják a számukra fontos információkat.

További Információ
Korlátlan számú oldal és több szintű lenyíló menü létrehozásának lehetősége kép

Korlátlan számú oldal és több szintű lenyíló menü létrehozásának lehetősége

Honlapján lehetősége lesz annyi tartalmi oldalt létrehozni, amennyinek szükségét látja. A menürendszerét annak megfelelően alakítjuk ki, hogy mennyi oldalt kíván kialakítani. A menüsor elrendezése lehet vízszintes vagy függőleges is. Könnyen tájékozódnak majd a vevők a honlapján, a többszintű, lenyíló menü révén át tudják tekinteni a menüpontokat, oldalakat és aloldalakat, így megtalálják a számukra fontos információkat.

A honlap tartalmának feltöltése gyerekjáték lesz! Szövegszerkesztő programhoz hasonló felületen szerkesztheti a szövegeket, pár kattintással feltölthet képeket és videókat.

További Információ
Adminisztrációs felületről karbantartható oldalak kép

Adminisztrációs felületről karbantartható oldalak

Egyszerűen tud majd honlapjára új tartalmat, szöveget és képet feltöltenie. Minden csak pár gombnyomás és a szövegszerkesztő még egyszerűbben működik, mintha az office-t használná. A WordPress alapú honlapokon a tartalmak oldalak és bejegyzések formájában jelenhetnek meg. A bejegyzésnek nevet kell adni, majd a szerkesztőmezőben a tartalmát kell létrehozni. A szerkesztőfelületen az eszközök megegyeznek a szövegszerkesztőkben található eszközökkel. Az egyes eszközökre mozgatva megjelennek ezek nevei és funkciói. Számos jól ismert eszközt találunk itt: félkövér, dőlt vagy aláhúzott kiemelések a szövegben, számozás és felsorolás, jobbra-balra-középre vagy sorkizárt bekezedésformázás stb.  

valaszthato

Válassza ki azokat a funkciókat, amire a honlapjának szüksége van:

Ossza meg vevőivel, ügyfeleivel a fontos információkat, akciókat, ajánlatokat és érdekességeket, véleményeket. A folyamatosan megújuló, aktuális tartalom a honlap naprakészségén túl a keresőoptimalizálás szempontjából is igen fontos.

További Információ
Hírek, cikkek, blogbejegyzések lehetősége (gyakran frissülő tatalom lehetősége) kép

Hírek, cikkek, blogbejegyzések lehetősége (gyakran frissülő tatalom lehetősége)

A blogolás ma már nagyon elterjedt. Lényegében olyan, mint egy napló az Interneten. A blog funkció azonban nem csak a naplóíróknak hasznos. Ezzel a funkcióval tudja a honlapon folyamatosan az aktuális híreket, információkat, akciókat, ajánlatokat megosztani. A folyamatosan frissülő tartalmakat akár külön kategóriákba is rendezheti, téma szerint csoportosíthatja. Létrehozhat hírarchívumot is, melynek segítségével az oldal látogatói a régebbi hírek között is böngészhetnek. Az új hír, cikk, bejegyzés írása igen egyszerű, mivel a honlap adminisztrációs kezelőfelületén egy könnyen kezelhető szövegszerkesztő található. A cikkekhez könnyen tud képeket is feltenni. Ez a funkció a honlap naprakészségén túl még keresőoptimalizálás szempontjából is fontos. A keresők (Google) azokat az oldalakat helyezik találati listáikban előrébb, amelyek gazdag tartalommal rendelkeznek és gyakran mutatnak változást.  

Tegye láthatóvá termékeit, szolgáltatásait! A képek révén a vevők el tudják képzelni termékeit. A galériába fel tud tölteni képeket, videókat, és azokat albumokba tudja rendezni. A képek feltöltése – akár tömegesen is – néhány perc alatt elvégezhető. A képekhez feliratot és leírást is meg tud adni.

További Információ
Képgaléria, videótár kép

Képgaléria, videótár

A képgalériába könnyen tölthet fel képeket, azokat albumokba rendezheti témák szerint. Így ez a galéria funkció alkalmas hagyományos képgaléria létrehozására, de termékfotók, termékkatalógus közzétételére vagy referencia anyagok bemutatására is. Egy gombnyomással egyszerre több képet is fel tud tölteni honlapjára. Nem csak képek, hanem videók feltöltésére is lehetősége van. A képekhez rövid feliratot és leírást is meg tud adni. A képeket egyéni igénye, ízlése szerint tudja méretezni és sorokba, oszlopokba rendezni. A képeket meg tudjuk jeleníteni kiugró ablakos galériában is. Ez a funkció azért nagyon fontos, mert a képek segítségével tudják elképzelni, jobban megismerni vevői a kínált terméket, szolgáltatást. Haladóknak a képek keresőoptimalizálására is lehetősége van.

Lépjen kapcsolatba vevőivel! Az űrlap révén fel tudják venni Önnel a kapcsolatot online! Az űrlap funkciót sokoldalúan fel tudja használni: lehet ez egy egyszerű kapcsolatfelvételre szolgáló űrlap, de összeállíthat tetszőleges adattartalmú űrlapot is online ajánlatkéréshez és megrendelőhöz, ami e-mailben küld értesítést Önnek. Az űrlapot kérdőívként, tesztlapként, vagy akár hibabejelentő lapként is használhatja.

További Információ
Űrlap kép

Űrlap

Az űrlap használatával vevői könnyen felvehetik a kapcsolatot Önnel. Az űrlapot számos területen tudja használni: kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, megrendelés, foglalás, regisztráció, kérdőív, hibabejelentés stb. A rendszer bármilyen kérdéstípus alkalmazását lehetővé teszi, pl. egyszerű zárt, több válaszlehetőséges zárt,szabad szavas stb. A megjelenítésben is sok lehetőség van: legördülő lista, gomb, jelölőnégyzet, szöveges mező stb. A programban beállítható, hogy milyen típusú választ, értéket fogadjon el: számot, e-mail címet, szöveget stb. A programban beállítható az is, hogy a látogatók által kitöltött űrlapokat a rendszer azonnal továbbítsa az üzemeltető által kijelölt e-mail címre, de lehetőség van a válaszadatok adatbázisban történő feldolgozására, vagy az adatok exportálására további feldolgozáshoz.

Nyerje meg a honlapjára érkezők figyelmét váltakozó képekkel! A slider („diavetítő”) egy látványos megoldás, a váltakozó diák közé elhelyezhet képeket, videókat vagy leírásokat a termékéről, szolgáltatásáról, az éppen futó akciókról, ajánlatokról vagy a soron következő rendezvényről.

További Információ
Váltakozó képek (slider) kép

Váltakozó képek (slider)

Egyre több weboldalon fogadja a látogatót egy nagy kép, ami aztán cserélődik és egy újabb kép váltja, mint a diavetítőben. A váltakozó képek, szaknyelven slider (diavetítő), révén igen látványos és dinamikus lesz weboldala. A sliderben a képekhez címek és feliratok is rendelhetőek, így hasznos információkkal is elláthatja látogatóit, miközben a látvánnyal is fogva tudja tartani őket.

Segítse vevőit, hogy megtalálják a számukra fontos információt a honlapon! Nem kell mindent átböngészniük, hanem beírják a keresőmezőbe a keresett terméket vagy szolgáltatást, és a keresőprogram listázza számukra azokat a bejegyzéseket, amikben a keresett szó szerepel.

További Információ
Szabad szavas kereső kép

Szabad szavas kereső

A szabad szavas kereső segítségével tetszőleges szöveges keresés végezhető a weboldal tartalmában. A program a keresőmezőbe beírt információt keresi meg a weboldal teljes tartalmában, és visszaad egy listát hivatkozásokkal a találatokról. Lehetőség van arra is, hogy megadjon keresési szempontokat is.  

Hívja meg látogatóit a fontosabb eseményekre! Az eseménynaptárban közzé teheti, hogy mikor lesznek a soron következő rendezvények, ahol találkozhat vevőivel, ügyfeleivel. Az eseményekhez dátum, helyszín, kép és leírás is megadható.

További Információ
Eseménynaptár kép

Eseménynaptár

Az eseménynaptárban a közelgő események időpontjait teheti közzé, mely napok jól láthatóan jelölve vannak a naptárban. Az eseménynaptár segítségével időponthoz kapcsolódó eseményekre hívhatja meg vevőit. Az események éves, havi, heti, illetve napi bontásban is visszakereshetők. Lehetőség van a felvitt esemény nevének, leírásának megadására, képeket is feltölhet, és google térképen még a pontos helyet is jelölheti.

Adja meg a lehetőséget weboldala látogatóinak, hogy elmondják véleményüket a termékéről, szolgáltatásairól és hozzászóljanak a bejegyzéseihez! Ezek a vélemények hiteles referenciaként szolgálnak. Természetesen a véleményeket Ön tudja moderálni a honlap adminisztrációs felületén.

További Információ
Hozzászólási lehetőség, vendégkönyv kép

Hozzászólási lehetőség, vendégkönyv

A hozzászólási lehetőség révén a honlapon közölt tartalmakhoz (cikkekhez, bejegyzésekhez) a felhasználók engedélyezés esetén megjegyzéseket fűzhetnek. Ezeket Ön természetesen az adminisztrációs felületen tudja moderálni. A hozzászólások csak akkor kerülnek ki weboldalára, ha Ön engedélyezi. A felhasználóknak Ön is tud válaszolni a honlapján. Biztonságos és moderálható véleményezési lehetőséget biztosítunk a tartalmakhoz kapcsolódóan. A hozzászólási funkció vendégkönyv címen is alkalmazható, ahol a felhasználók leírhatják véleményüket, érzéseiket a szolgáltatásával kapcsolatban.

Tájékoztassa külföldi vevőit is! Ha vevőköre idegen nyelvterületen él, oldala több nyelvi verzióban is elkészülhet. A nyelvi verziók szerkezete megegyezhet, de akár nyelvenként el is térhet.

További Információ
Többnyelvűség kép

Többnyelvűség

Ha nemcsak magyar nyelvű látogatókra, vevőkre számít, akkor szüksége van többnyelvű honlapra. Ebben az esetben  magyar nyelvű weboldal mellett a választott idegen nyelveken tüköroldalakat hozunk létre. Igény szerint a nyelvi verziók szerkezete megegyezhet, de akár nyelvenként el is térhet.

Tegye lehetővé, hogy vevői megoszthassák egymással gondolataikat, véleményeiket, ezzel is növelve honlapja népszerűségét! A fórum egy közösségi funkció, ahol a felhasználók írhatnak egymásnak és olvashatják egymás hozzászólásait egy-egy témáról. Ezzel a funkcióval órákig az oldalán tarthatja az érdeklődőket, akik közül sokan valószínűleg rendszeres látogatókká is válnak.

További Információ
Fórum kép

Fórum

A fórum egy közösségi funkció, ami lehet egy zárt vagy egy nyitott csoport. A fórumban való részvételhez regisztrálniuk kell a felhasználóknak. A fórum regisztrált felhasználói írhatnak egymásnak és olvashatják egymás hozzászólásait bizonyos témákról. A témák megadhatóak, de a felhasználók is kezdeményezhetnek beszélgetést új témákról.  A témák és a hozzászólások moderálhatók. A fórum funkció segítségével önszerveződő közösségeket alakíthat ki, ahol a látogatók elmondhatják véleményüket.

Tartsa meg vevőit és bővítse vevőkörét hírlevelek küldésével! A legnagyobb kincse lehet egy jól felépített adatbázis vevői elérhetőségeivel. Tájékoztassa őket e-mailben rendszeresen az aktuális kedvezményekről, eseményekről, hírekről!

További Információ
Hírlevél kép

Hírlevél

A hírlevél küldő rendszer célja, hogy a weboldalán feliratkozott látogatók számára aktuális hírekről, ajánlatokról, kedvezményekről, eseményekről e-mailes tájékoztatást küldjön. A rendszer több ezer feliratkozót tud kezelni.  Amennyiben már rendelkezik e-mail adatbázissal, egyszerűen feltöltheti azt a rendszerbe. Listákat (csoportokat) is létrehozhat: a felhasználók és az adminisztrátor is bejelölheti, hogy melyikre iratkozik fel/le az egyes felhasználó. A vizuális email szerkesztő segítségével könnyen meg tudja szerkeszteni a hírlevelet. A hírlevélbe tetszőlegesen írhat szöveget, feltölthet képeket, beillesztheti a weboldalon publikált bejegyzéseket és beleillesztheti a közösségi média hivatkozásokat is. Egyedi kinézetet, fejlécet, láblécet adhat a levélhez. A regisztrációkor megadott adatok beillesztése révén egyénileg, akár keresztnevükön tudja megszólítani a felhasználókat. A hírlevelet egyszerűen, pár klikkel tudja a feliratkozottaknak kiküldeni. A hírlevél kiküldése után statisztikákkal követheti nyomon a hírlevelei eredményességét: mennyien nyitották meg, klikkeltek, vagy esetleg leiratkoztak.

Mutassa meg termékeit a vevőknek! A termékeit látványos formában, képek, termékjellemzők és szöveges leírás megadásával mutathatja be honlapján. Bármikor frissíthető online termékkatalógusában az egyes termékek csoportokba és kategóriákba rendezhetőek, így az érdeklődők könnyen megtalálhatják a keresett terméket.

További Információ
Termékkatalógus kép

Termékkatalógus

A termékkatalógus funkció segítségével termékeinek részletes, képekkel ellátott ismertetőjét el tudja juttatni a vevőihez. Az online termékkatalógus látványos és könnyen kezelhető, bármikor frissíthető, így naprakész marad. A termékkatalógus alkalmas termékeinek, szolgáltatásainak jól strukturált, tematikus bemutatására. A katalógusban szereplő termékek kategóriába és alkategóriákba sorolhatók, további szintekig szegmentálhatók. A kategóriákban elhelyezett konkrét termékek képekkel, egyedi termékadatokkal, szöveges leírással is rendelkeznek, ezeket bármikor könnyen, egyszerűen fel tudja tölteni a weboldalra. A termékeknek önálló lapja is van, ahol annak összes tulajdonsága, több kép és hosszabb leírás is megjeleníthető. A katalógus összeköthető megrendelő űrlappal is, így a termékek megrendelésének igényéről e-mailes értesítést kaphat.

Legyen olyan egyedi kinézete weboldalának, amivel meg tudja szólítani vevőit! Habár nem a ruha teszi az embert, nem tagadhatjuk, hogy az első benyomás a legfontosabb. A sikeres weboldalak jól néznek és méltóan képviselik a céget. Bízza profi grafikusra honlapja arculatát!

További Információ
Egyedi design kép

Egyedi design

Ha már megvan a cég arculata, logója, betű- és színvilága, arra építve alakítjuk ki weboldala megjelenését, hogy méltóan képviselje vállalkozását a weben. Ha nincs még kialakult céges arculata, akkor felmérjük igényeit, elképzeléseit és abból kiindulóan a potenciális vevők, látogatók ízlésvilágának megfelelő arculatot kölcsönzünk honlapjának. Több egyedi design tervet is készítünk, amiből kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Lehetőséget adunk, hogy grafikus kollégánkkal egyeztessen elképzeléseiről.

Adja el termékeit az Interneten! Vevői az online webáruházban rendeléseket adhatnak fel, melyek e-mail formájában érkeznek meg Önhöz. A webáruházban kategóriákba rendezve megjelenítheti a termékeit, azok jellemzőit és árait. Meghirdethet akciókat, kezelheti az árukészletet, több féle fizetési és szállítási módot is megadhat.

További Információ
Webáruház kép

Webáruház

A webshopon keresztül a vevői az Interneten keresztül vásárolhatják meg termékeit. A webáruházba könnyen és gyorsan tudja tölteni áruit. Korlátlan számú termék kezelésére képes a webshop, melyek klasszikus termék-gyűjtőoldalra, egyedi kategóriákba rendezhetőek. Minden terméknek külön aloldala van, ahol a termékekhez képgaléria, leírás rendelhető. A termékcsoportonként egyedileg szerkeszthető tulajdonságmezők segítségével akár egészen speciális tulajdonságokkal rendelkező termékek felvitelére is alkalmas. Az egyes termékeket akciós árral is el lehet látni, ami időtartama akár dátum alapján előre is beállítható. Az árukészletét is nyilvántartja a rendszer. Többféle szállítási és fizetési mód beállítására is lehetőség van. A vásárlás egyértelmű vásárló- és rendelés-azonosítással történik, de természetesen lehetőség van különféle visszaigazolási lehetőségek (e-mail, telefon) beépítésére is. Automata (testre szabható) email megy mindig a rendelésről a vásárlónak és az üzemeltetőnek is. A rendeléseket nyomon tudja követni a webáruház adminisztrációs felületén is.

Valamit kihagytuk a listánkról, de Önnek szüksége lenne rá? Vállaljuk egyedi funkciók, alkalmazások tervezését és fejlesztését, a honlapba integrálva. Forduljon hozzánk bizalommal!

További Információ
Egyedi funkció kép

Egyedi funkció

Számos funkció, megoldás felmerül a honlapok készítésekor. A listában a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze. Természetsen sokszor felmerülnek egyedi igények. Vállaljuk egyedi funkció, összetett egyedi alkalmazás tervezését és fejlesztését, és annak honlapba integrálását.

ajandek

Amit ajándékba kap, ha honlapot rendel tőlünk:

Kövesse nyomon honlapja eredményeit! A Google Analytics segítségével folyamatosan ellenőrizheti honlapja látogatottságát és a felhasználók jellemzőit, viselkedését. A Webmester eszközök nagy segítséget jelentenek az online marketing kampányok optimalizálásában.

További Információ
Google Analytics és Webmester eszköztár regisztrálása, integrálása a honlapba kép

Google Analytics és Webmester eszköztár regisztrálása, integrálása a honlapba

A honlap teljesítményét, eredményességét a Google Analytics segítségével tudja nyomon követni. Az analytics aktuális képet nyújt arról, hogyan használják weboldalát a látogatók, honnan érkeznek oda, mennyi időt töltenek az oldalon stb. A Google Analytics egy könnyen kezelhető jelentéskészítő platform, amelyen Ön mindössze néhány kattintással meghatározhatja a látni kívánt adatok körét, és személyre szabhatja a jelentéseket. Pl. a tartalmi jelentések segítségével megállapíthatja, hogy weboldalán melyek a legnépszerűbb oldalak. A Google Analytics azt is nézi, hogy a látogatók hogyan használják webhelyén a megosztási funkciókat (például a Facebook vagy a Google +1 gombot). A Google Analytics számos elemzési eszközével megtudhatja, hány ügyfelet vonzott, milyen sikerrel értékesített. A Google Webmestereszközök részletes jelentéseket készít oldalainak láthatóságáról a Google rendszerében. Információt kaphat webhelyéről, és javíthatja pozícióját a Google Keresésben.

Ossza meg a honlap tartalmát a legnépszerűbb közösségi oldalakon! A honlap oldalaira, bejegyzéseire Facebook, Twitter és Google+ megosztás gombokat teszünk. Ha van Facebook oldala, akkor a lájkolókat megjelenítő dobozt is elhelyezzük a weboldalán.

További Információ
Közösségi média összekapcsolása a honlappal kép

Közösségi média összekapcsolása a honlappal

A közösségi média lényege, hogy a felhasználók egymás között meg tudják osztani a tartalmakat, azaz megnézhetik a képeket, videókat, hozzászólhatnak a különböző témákhoz, beszélgethetnek stb. Hazánkban a legnépszerűbb ilyen platform a Facebook, ahol  szinte minden Internethasználó fent van. Fontos, hogy a honlap is összeköttetésben legyen a közösségi médiával. A honlap oldalaira, bejegyzéseire Facebook, Twitter és Google+ megosztás gombokat teszünk. Ha van Facebook oldala, akkor a lájkolókat megjelenítő dobozt is elhelyezzük a weboldalán. A közösségi média megosztások, kedvelések, hozzászólások egyre nagyobb szerepet kapnak a keresőrendszerekben is, így a keresőoptimalizálást segítik.

Legyen olyan honlapja, amit vevői okostelefonon, tableten, laptopon és asztali számítógépen is könnyen tudnak kezelni. A reszponzív kialakítás lényege, hogy a webdesign alkalmazkodik a készülékhez: a honlap tartalma jól olvasható, megjelenése szép lesz bármelyik információs eszközön.

További Információ
Eszköz- és böngészőfüggetlen (reszponzív technológiájú) kialakítás kép

Eszköz- és böngészőfüggetlen (reszponzív technológiájú) kialakítás

Ma már nem csak asztali számítógépünkön böngésszük az Internetet, hanem okos telefonunkon vagy tábla gépünkön is fent lógunk a világhálón. Ezért olyan honlapra van szüksége, amely mindenféle méretű eszközön és bármilyen böngészőn jól olvashatóan jelenik meg. Ezt a honlap reszponzív technológiájú kialakításával érjük el. Ennek lényege, hogy a weboldal megjelenése idomul  a különböző képernyőméretekhez, az oldal szélessége lecsökken, a menüpontok átrendeződnek, de a honlapunk ugyanaz marad. Így minden tartalom minden eszközön, mobilon, tableten, laptopon és asztali gépen is megfelelően jelenik meg.

AHOVÁ AZ AJÁNLATOT KÜLDHETJÜK:
Kérdése van vagy többet szeretne tudni szolgáltatásainkról?
Forduljon bizalommal hozzánk!

Nagy Dávid értékesítési vezető 06-30-450-4098
telefon